o gencush te dua shum te don zimja o ylli botes per mu je gjithqka
Posted by durim sallahu
Posted 3 years ago
heej genttzi numer njo asht a a shuum shuum e duuh komplimente se si looqk e kom a
Posted by zime
Posted 3 years ago
te dua genc te dua shum je i pa par jam adhurusja jote te don zimja shum shum te dua
Posted by egzona hasani
Posted 3 years ago
ohh 1`jee pasha zootinn ma ii foortii Genncii ..t`adhuurroojjj shumm shummmm
Posted by qazime
Posted 3 years ago
te dua genc shum shum je ma i forti te dua shum
Posted by leta
Posted 3 years ago
ooh prap jam un leta adhurusja jot spo muj mu ndal tuj shkru per ty genc je ma i miri asgje skrahasohet me ty je shum najs breh edhe kisha pas deshir mu taku me ty os shkurt me te pa niher live sepse kjo esht endrra ime e do zoti qe te realizohet kjo te dua shum je ma i miri o genc te dua
Posted by leta
Posted 3 years ago
o genc ma i miri je ska bre me ty ok veq desht me shkru koment per ty dhe met pershendet shummmmm ty sepse ja vlen tung nga sdhurusja jote leta te don shummmmm aaaaa te dua pa kufi ti je i vetmi kengtar i preferuar per mua te duaaaaaaaaaa
Posted by besjana
Posted 3 years ago
uhuhuhu genc shum i mir je leje kshtu live te kall kejt se un ty sdisaher te kam pa edhe kena ba foto bile si llokum je veq vazhdo kisss
Posted by besjana
Posted 3 years ago
uhuh genc shum i mir je leje kshtu po live te kall kejt un te kam pa ty sdisa her edhe kena ba foto bile me mira her si llokum je veq vazhdo kiss
Posted by besjana
Posted 3 years ago
genc je shum ibukur veq vazhdo te dua shummmmmmmmmmm
Posted by milja
Posted 3 years ago
hey genci je shumm shum i bukur jam adhuruese e falkt e jotja te dua shummmmmmmmm
Posted by chiara
Posted 4 years ago
shum tbukra fottot, ti gjithmon je i bukur je kengtari im i preferuar edhe shum kisha dasht me fol me ty nier bileee live,ater ma kishe bo andrren realitet, harrova met tregu kush jom,nejse chiara jom kom jetu italia per at kom emer italian se ashtu ka dasht mami im tash jetojm ne ks, un bacioo grandee adhurusja jote.. je ma i mir bre ta marin vesh tan
Posted 3 years ago